Hallo,
Voor school moeten wij twee opdrachten doen voor het vak Drama.

Hieronder zien jullie de opdrachten:

Opdracht 1: Maak een toneelstukje over jou thema. Het toneelstukje moet boeiend zijn voor groep 1 tot en met groep 8Deze zet je uitgewerkt op je web-log. Als je gekozen wordt om Drama te presenteren dan moet je ook je toneelstukje laten zien. Het toneelstukje mag 10 minuten duren.

Opdracht 2: Bereid een Drama les voor. Deze schrijf je uit op een voorbereidingsformulier. Het voorbereidingsformulier zet je op je web-log. Als jij gekozen wordt om Drama te presenteren dan presenteer je de les door deze te vertellen aan de groep. Materialen moeten wel mee genomen worden. Je hebt 10 minuten om de les uit te leggen.

donderdag 5 april 2012

Toneelstuk

Opdracht 2: Bereid een Drama les voor. Deze schrijf je uit op een voorbereidingsformulier. Het voorbereidingsformulier zet je op je web-log. Als jij gekozen wordt om Drama te presenteren dan presenteer je de les door deze te vertellen aan de groep. Materialen moeten wel mee genomen worden. Je hebt 10 minuten om de les uit te leggen.

Wij gaan een toneelstuk doen over de dieren in de dierentuin.

* Het grote verhaallijn: 
Een meisje wint een wedstrijd en mag een dagje mee lopen met een verzorger/dierenarts in de dierentuin. Het meisje komt eerst langs de apen, daarna komen ze bij de beren. op dat moment wordt er net een kleine baby beer geboren en mag ze helpen om de beer te meten en te wegen.  Daarna lopen ze verder naar de zeehonden show.

* Wat hebben we nodig:
- Knuffels van de dieren.
- Naambordje voor meisje en verzorger/dierenarts.
- Filmpjes van de dieren in de dierentuin. (aquarium)
- Overall voor de dierenverzorger.
- Medaille
- Stethoscoop/Dokterskoffertje
- Het kind draagt staartjes, fleurige kleding, grote lolly
- Beamer voor de achtergrond.
- Operatieschort voor de dokter.

Rollen:
Meisje: Melanie
Dierenarts/verzorger: Simone
Dieren: Stefanie en Jasmijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten